Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek rahat bir dönem yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, amaçlarını yerine getireceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, eline para geçeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği gördüyseniz:

  • Evinizi veya işinizi daha hoşunuza gidebilecek şekle sokmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kılıç çiçeği dikmek dolandırılacağına, keyifli günler geçireceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına rivayet eder.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği ekmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kılıç çiçeğini görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kılıç çiçeği almak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek emeklerinin yarıda kalacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada kılıç çiçeği görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments