Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla vurulmak

Rüyada kılıçla vurulmak

Rüyada kılıçla vurulmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, temize çıkacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla vurulmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Rüyada kılıçla vurulmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, bir yere taşınmaya, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada halife kılıcı görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, huzurlu günlerin biteceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla öldürmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada kılıç yarası almak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kılıç görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada padişah kılıcı görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, hem geleceğinin güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kılıç görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments