Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla savaştığını görmek

Rüyada kılıçla savaştığını görmek

Rüyada kılıçla savaştığını görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, şerefli bir hayat süreceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Rüyada kılıçla savaştığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Rüyada kılıçla savaştığını görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, çok üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada kılıç savaşı görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, günahların af olacağına inanılır.

Rüyada kılıçla savaş yapmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada osmanlı kılıcı görmek neşesini kaybedeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işarettir.

Rüyada kılıçla kavga etmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, ona kavuşacağına inanılır.

Rüyada bıçak kılıç görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç kuşanmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Rüyada kılıç ve silah görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments