Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç kullanmak

Rüyada kılıç kullanmak

Rüyada kılıç kullanmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç kullanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada kılıç kullanmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işlemeli kılıç görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıç ve silah görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada azrailin kılıcını görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç yaptırmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada büyük kılıç görmek parasız günler geçireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına alamet eder.

Rüyada kılıç sahibi olmak korkularını yeneceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada küçük kılıç görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments