Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla kesmek

Rüyada kılıçla kesmek

Rüyada kılıçla kesmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla kesmek gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada kılıçla insan kesmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına inanılır.

Rüyada kılıçla baş kesmek yeniden can bulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla yılan kesmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, deneyim kazanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada kılıçla kafa kesmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulur.

Rüyada kılıçla kesmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulur.

Rüyada kılıçla elini kesmek daha fazla başarı kazanılacağına, kazancının eksileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla adam kesmek gün yüzü görmeyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada kılıçla birini kesmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments