Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç balığı yakalamak

Rüyada kılıç balığı yakalamak

Rüyada kılıç balığı yakalamak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada kılıç balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada kılıç balığı yakalamak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, zor günlerin geride kalacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına alamet eder.

Rüyada kılıç balığı yemek kapanan bütün kapıların açılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kılıç balığı tutmak mutluluğun kapıyı çalacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına yorulur.

Rüyada fok balığı yakalamak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık yakaladığını görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çamurlu suda balık yakalamak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada canlı balık yakalamak zor durumlarda kalacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments