Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış kibrit görmek

Rüyada yanmış kibrit görmek

Rüyada yanmış kibrit görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış kibrit gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada yanmış kibrit görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kibrit kutusu almak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada yanan kibriti söndürmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işaret eder.

Rüyada kibrit çakmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kibrit çöpü görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada kutu kibrit görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Rüyada yanan kibrit görmek vefa göstereceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments