Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit toplamak

Rüyada kibrit toplamak

Rüyada kibrit toplamak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, kırgınlık yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kibrit toplamak gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran her şeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kibrit toplamak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kibrit kutusu görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibritle oynamak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ticaret hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada kibrit görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Rüyada yanan kibrit görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden kibrit almak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments