Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit yemek

Rüyada kibrit yemek

Rüyada kibrit yemek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, strese gireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kibrit yemek gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Rüyada kibrit yemek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, umutlarının tazeleneceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kibrit istemek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yanık kibrit görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, gelirinin eksileceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit söndürmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, dileklerin kabul olacağına işarettir.

Rüyada yanmış kibrit görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok güzel günler geçirileceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Rüyada kibrit bulmak çok zor dönemlerden geçeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kibritle oynamak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments