Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibritle oynamak

Rüyada kibritle oynamak

Rüyada kibritle oynamak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine alamet eder.

Rüyada kibritle oynamak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Rüyada kibritle oynamak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutu kibrit görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kibritle sigara yakmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kibrit çöpü görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kibritle mum yakmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, talihin yüze güleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kibritle ateş yakmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada kibrit kutusu görmek zaman bulmakta zorlanacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret eder.

Rüyada kibrit yemek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments