Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit çöpü görmek

Rüyada kibrit çöpü görmek

Rüyada kibrit çöpü görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kibrit çöpü gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kibrit çöpü görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada yanan kibriti söndürmek evlat sahibi olunacağına, zenginliğe sahip olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına inanılır.

Rüyada kibrit kutusu görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada kibrit kutusu almak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına inanılır.

Rüyada kibritle ateş yakmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutu kibrit görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulur.

Rüyada kibritle mum yakmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments