Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten tohumu görmek

Rüyada keten tohumu görmek

Rüyada keten tohumu görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hem de para kaybettireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada keten tohumu gördüyseniz:

  • Çözüm bekleyen ilişkiler bir taraftan dengesiz şekilde ilerlerken, bir taraftan da lehinize çalışabilir.

Rüyada keten tohumu görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada keten tohumu yemek hayırlı haberler alacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada keten elbise giymek onlara hocalık edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına işaret eder.

Rüyada keten elbise görmek hastalıkların son bulacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Rüyada keten ceket görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Rüyada keten çanta görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada keten ayakkabı görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet eder.

Rüyada keten giymek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments