Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten çanta görmek

Rüyada keten çanta görmek

Rüyada keten çanta görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Rüyada keten çanta gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Rüyada keten çanta görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada keten gömlek giymek toplumda yükseleceğine, yeni insanlarla tanışacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada keten pantolon görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, talihinin artacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz keten pantolon görmek güzel günlerin sona ereceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada keten tohumu görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet eder.

Rüyada keten ceket görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keten elbise görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada keten ayakkabı görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments