Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten elbise giymek

Rüyada keten elbise giymek

Rüyada keten elbise giymek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Rüyada keten elbise giymek gördüyseniz:

  • Tutarsız hareketler, karışık mesajlar doğrultusunda kendinizi bazı olaylara bağlamış olabilirsiniz veya ne yapmak istediğinizi anlatmanız gerekebilir.

Rüyada keten elbise giymek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada keten elbise görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada keten gömlek giymek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada keten giymek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada keten pantolon görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, endişelerin son bulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada keten tohumu görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada keten gömlek görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, başarı kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keten tohumu yemek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments