Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten ayakkabı görmek

Rüyada keten ayakkabı görmek

Rüyada keten ayakkabı görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eğlenceli günler geçireceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada keten ayakkabı gördüyseniz:

  • Kime ne kadar güvenebileceğinizi anlayacağınız zaman dilimindesiniz.

Rüyada keten ayakkabı görmek güzel ve doğru işler yapacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada keten tohumu görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Rüyada keten elbise görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada keten çanta görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada keten ceket görmek insanları hak yoluna çağıracağına, hak yiyeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keten tohumu yemek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada keten pantolon görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada keten gömlek giymek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments