Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten elbise görmek

Rüyada keten elbise görmek

Rüyada keten elbise görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada keten elbise gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Rüyada keten elbise görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada keten elbise giymek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret eder.

Rüyada keten gömlek görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, ekmeğine leke süreceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada keten ceket görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keten gömlek giymek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz keten pantolon görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada keten tohumu yemek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, yakın zamanda rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada keten pantolon görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, bir beladan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments