Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten ceket görmek

Rüyada keten ceket görmek

Rüyada keten ceket görmek güzel günler geçireceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keten ceket gördüyseniz:

  • Kullanmadığınız şeyleri satabilirsiniz.

Rüyada keten ceket görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada keten tohumu görmek sorunların üstüste geleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada keten elbise görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, manevi anlamda çok yol katedileceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada keten giymek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulur.

Rüyada keten tohumu yemek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada keten ayakkabı görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada keten pantolon görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına inanılır.

Rüyada keten çanta görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments