Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten giymek

Rüyada keten giymek

Rüyada keten giymek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada keten giymek gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Rüyada keten gömlek giymek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keten elbise giymek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine işarettir.

Rüyada keten giymek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına inanılır.

Rüyada beyaz keten pantolon görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, günahkâr olacağına rivayet eder.

Rüyada keten gömlek görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada keten ceket görmek ruhuna hayrat yapılacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada keten tohumu görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada keten tohumu yemek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments