Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten tohumu yemek

Rüyada keten tohumu yemek

Rüyada keten tohumu yemek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, başarısız olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada keten tohumu yemek gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada keten tohumu yemek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada keten tohumu görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine alamet eder.

Rüyada keten gömlek görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keten elbise görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada keten pantolon görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada keten giymek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalettir.

Rüyada keten ayakkabı görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada keten elbise giymek keyfin ve geçimin kalmayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments