Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, komşularla ters düşüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele ısırması görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ne yapacağına, sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele görmek nefsine yenileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, huşu içinde devam edeceğine delalettir.

Rüyada uçan kertenkele görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, maddi anlamda rahatlamaya, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kertenkele görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kertenkele görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments