Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kertenkele görmek

Rüyada küçük kertenkele görmek

Rüyada küçük kertenkele görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada küçük kertenkele gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, helal rızık yiyeceğine delalet eder.

Rüyada küçük kertenkele görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı kertenkele görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işaret eder.

Rüyada kertenkele kesmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek kişinin kazancının çoğalacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kertenkele görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada uçan kertenkele görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments