Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını suda boğulduğunu görmek

Rüyada arkadaşını suda boğulduğunu görmek

Rüyada arkadaşını suda boğulduğunu görmek üçüncü gözünün açılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada arkadaşını suda boğulduğunu görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına tabir olunur.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin suda boğulmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak huzurlu hissedileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulan insanlar görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments