Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin suda boğulmak

Rüyada derin suda boğulmak

Rüyada derin suda boğulmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada derin suda boğulmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kabullenmek istemediğiniz konuları ilgilendiren çözümler sizde olabilir.

Rüyada derin suda boğulmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin olmayan suda yüzmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada derin bir suda yüzmek yalan söyleyeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada derin suda yüzdüğünü görmek acı veren kazalara, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine işarettir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments