Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane sigara içmek

Rüyada iki tane sigara içmek

Rüyada iki tane sigara içmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yenisinin başlayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, işlerin toparlanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane sigara içmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada iki tane sigara içmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada üç tane sigara görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzun yıllar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sarma sigara içmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işarettir.

Rüyada derste sigara içmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına alamet eder.

Rüyada başkasını sigara içmek gösterilen sabrın tükeneceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki sigara içmek strese gireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, fesada bulaşacağına alamet eder.

Rüyada tatlı sigara içmek böyle işlere kalkışacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle sigara içmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments