Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, emellere ulaşılacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili yatmak yepyeni projelerle uğraşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanında yatmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yeni kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, başarılarının devamlı olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak neşesini kaçıracağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle yatmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments