Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin omzuna yatmak

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak yeni bir eve taşınılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin omzuna yatmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments