Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle yerde yatmak

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kendine çeki düzen vereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, başarılarının kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak illet hastalıklara tutulmayacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada başka bir yerde yatmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yerde yatakta yatmak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru yerde yatmak kazancının hiç azalmayacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde yatmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine delalet eder.

Rüyada yerde yatmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bol bol moral depolanacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerde yatmak moralin bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir yerde yatmak özgüveninin artacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments