Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yanında yatmak

Rüyada sevgilinin yanında yatmak

Rüyada sevgilinin yanında yatmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanında yatmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin yanında yatmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yanında yatmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yanında yatmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülerin yanında yatmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanında yatmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yanında yatmak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yanında yatmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinin yanında yatmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments