Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yatmak

Rüyada eski sevgiliyle yatmak

Rüyada eski sevgiliyle yatmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, hayatın pahalılaşmasına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak gördüyseniz:

  • Askıda bekleyen hukuki, resmi, maddi veya kurumsal evraklarınızın üzerinden geçmeniz daha anlamlı seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak çok kötü durumlara düşüleceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili yatmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşle yatmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments