Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili yatmak

Rüyada eski sevgili yatmak

Rüyada eski sevgili yatmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili yatmak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak hayat boyu desteği olacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili yatmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada eski evde yatmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments