Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle yatmak

Rüyada sevgiliyle yatmak

Rüyada sevgiliyle yatmak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle yatmak gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili yatmak para ve makam sahibi olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, eğleneceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle yatakta yatmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle yatmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, sıkıntıların aşılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments