Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada omzuna yatmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak geçecek güzel bir ömre, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, aksiliklerin son bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments