Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin mahrem yerini görmek

Rüyada kendinin mahrem yerini görmek

Rüyada kendinin mahrem yerini görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, iyi geçiminin biteceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, önünün açık olacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, büyük işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada kendinin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Eleştirilmek veya şikayet dinlemek istemiyorsanız, daha fazla araştırmacı olmalısınız.

Rüyada mahrem yeri temizlemek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işarettir.

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada erkek mahrem yerini görmek geleceğe dair planlar yapacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın mahrem yerini görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sağlık problemleri içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahrem yerini traş etmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, hayırlı bir yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mahrem yeri traş etmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments