Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek mahrem yerini görmek

Rüyada erkek mahrem yerini görmek

Rüyada erkek mahrem yerini görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, dualarına karşılık alacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek mahrem yerini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgileri veya haberleri ya da yeni gelişmeleri mevcut planlarınızın devamlılığı yararına kullanabilir ya da gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, itibar edineceğine inanılır.

Rüyada erkek mahrem yerini görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin mahrem yerini görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine yorulur.

Rüyada kızının mahrem yerini görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada annenin mahrem yerini görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, yüklü siparişler alacağına delalettir.

Rüyada başkasının mahrem yerini görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinin mahrem yerini görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Rüyada mahrem yerini temizlemek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, istediği gibi hareket edeceğine, zayıflayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments