Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın mahrem yerini görmek

Rüyada bir kızın mahrem yerini görmek

Rüyada bir kızın mahrem yerini görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kazancın her daim artacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Rüyada bir kızın mahrem yerini gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Rüyada kızının mahrem yerini görmek afiyette ve keyifte olacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın mahrem yerini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi mahrem yerini görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahrem yeri traş etmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının mahrem yerini görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin mahrem yerini görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, bir üniversitede hoca olunacağına delalet eder.

Rüyada kadın mahrem yeri görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada başkasının mahrem yerini görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kazancın gittikçe artacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments