Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, gelişeceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine işarettir.

Rüyada bir kadının mahrem yerini gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada kadın mahrem yeri görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kadının mahrem yerini görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, diplomalarının artacağına alamet eder.

Rüyada kızının mahrem yerini görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mahrem yerini görmek para sıkıntısı çekeceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün mahrem yerini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada na mahrem yerini görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments