Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mahrem yeri görmek

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının mahrem yeri gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada bayanın mahrem yerini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın mahrem yerini görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada mahrem yerini görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının mahrem yerini görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin mahrem yerini görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hayırlı yollara gireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun mahrem yerini görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kadının mahrem yerini görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sorunların bu sayede aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada bir başkasının mahrem yerini görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, istemediği halde borçlanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments