Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahrem yeri traş etmek

Rüyada mahrem yeri traş etmek

Rüyada mahrem yeri traş etmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada mahrem yeri traş etmek gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının mahrem yerini görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mahrem yerini görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin mahrem yerini görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının mahrem yerini görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mahrem yeri traş etmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada na mahrem yerini görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, önemli kişi haline geleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments