Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahrem yerini traş etmek

Rüyada mahrem yerini traş etmek

Rüyada mahrem yerini traş etmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, amacına ulaşabileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet eder.

Rüyada mahrem yerini traş etmek gördüyseniz:

  • Bırakın işler kendi akışında ilerlesin.

Rüyada kendi mahrem yerini görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kocanın mahrem yerini görmek ağlayacağına, strese gireceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendinin mahrem yerini görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına inanılır.

Rüyada mahrem yerini traş etmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, yükseldikçe yükseleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mahrem yerini yıkamak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının mahrem yerini görmek işlerin düze çıkarılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments