Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek asla harama bulaşmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, zor durumda bırakacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Rüyada bir erkeğin mahrem yerini görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek mahrem yerini görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işarettir.

Rüyada na mahrem yerini görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada mahrem yeri traş etmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, zaferlere doymayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin mahrem yerini görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments