Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahrem yeri temizlemek

Rüyada mahrem yeri temizlemek

Rüyada mahrem yeri temizlemek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, gönlünün rahata ereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahrem yeri temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Rüyada mahrem yeri temizlemek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahrem yerini temizlemek ömür boyu süreceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının mahrem yerini görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kızının mahrem yerini görmek sermayesinin boşa gideceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulur.

Rüyada erkeğin mahrem yerini görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Rüyada bayanın mahrem yerini görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına inanılır.

Rüyada ölünün mahrem yerini görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments