Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini kör görmek

Rüyada tanıdık birini kör görmek

Rüyada tanıdık birini kör görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, şansın döneceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini kör gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tanıdık birini kör görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, güzel ameller işleyeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözünü kör görmek amaçlarına ulaşacağına, hayırlı bir karar verileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, şeref ve rütbeye işarettir.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını kör görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kör olmasını görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini kör görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments