Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör fare görmek

Rüyada kör fare görmek

Rüyada kör fare görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, refah düzeyinin artacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör fare gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Rüyada kör fare görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, masa başı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör serçe görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinin kör olduğunu görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada oğlunu kör görmek dertlerin günden güne artacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments