Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, üzüntülü haberler alacağına, işlerinde başarılı olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevgilisini elini tutmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, rızkında ve malından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini elini tutmak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, arkasından gıybet edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgili elini tutmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments