Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini elini tutmak

Rüyada sevgilini elini tutmak

Rüyada sevgilini elini tutmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, uzak bir yola gidileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada sevgilini elini tutmak gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Rüyada eski sevgili elini tutmak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevgilini elini tutmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elini tutmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet eder.

Rüyada sevgili elini tutmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments