Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin elini tutmak

Rüyada sevgilisinin elini tutmak

Rüyada sevgilisinin elini tutmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak zafer elde edeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili elini tutmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini elini tutmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, çok zengin olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments