Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili elini tutmak

Rüyada sevgili elini tutmak

Rüyada sevgili elini tutmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgili elini tutmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kendi işine sahip olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilin elini tutmak dara düşeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin elini tutmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak onu isyan noktasına getireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini elini tutmak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments