Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini elini tutmak

Rüyada sevgilisini elini tutmak

Rüyada sevgilisini elini tutmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bekarlar için evlenmeye, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, sorunlarını çözebileceğine, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini elini tutmak gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Rüyada sevgilisini elini tutmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işe zorla gidip geleceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, para biriktirebileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili elini tutmak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin elini tutmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, geç de olsa huzura erileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini elini tutmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak manevi huzurdan da nasipleneceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, faydalı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak zorlukların günden güne artacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments