Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin türban taktığını görmek

Rüyada birinin türban taktığını görmek

Rüyada birinin türban taktığını görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin türban taktığını gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek istiyorsanız doğru iletişim kurmalı veya iletişim ağınızı geliştirmelisiniz.

Rüyada birinin türban taktığını görmek kalp kırıklığı olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, çok kolay bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının türban taktığını görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada türbanı çıkarmak Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, arif kimselerden sayılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kendini türbansız görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil türban görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı türban görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet eder.

Rüyada birini türbanlı görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına alamet eder.

Rüyada mavi türban görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments