Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini türbanlı görmek

Rüyada eşini türbanlı görmek

Rüyada eşini türbanlı görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada eşini türbanlı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Rüyada eşini türbanlı görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını türbanlı görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kızını türbanlı görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz türbanlı kadın görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı türban takmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının türban taktığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada türbana girdiğini görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını türbanlı görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments